Ennik.nl : Fatwa over zelfmoordterroristen

Ennik.nl : Fatwa over zelfmoordterroristen

woensdag 3 maart 2010 om 07:37

De hooggeplaatste moslimgeestelijke Sheikh ul-Qadri (51) heeft een fatwa uitgesproken over zelfmoordterroristen die in naam van Allah aanslagen plegen. Sheikh ul-Qadri zegt in zijn 600 pagina’s tellende fatwa dat terrorisme nergens in de Koran wordt goedgekeurd en dat zelfmoordterroristen rechtstreeks naar de hel gaan. “Elke vorm van geweld is absoluut tegen het islamgeloof. De tragedie is dat vandaag terroristen, moordenaars en relschoppers proberen te bewijzen dat crimineel en godslasterlijk gedrag gerechtvaardigd is als reactie op buitenlandse agressie onder het mom van het verdedigen van de islam.”

“Het kan echter op geen enkele manier toegelaten zijn om buitenlanders onrechtmatig gevangen te houden of te vermoorden. Wie dat doet, heeft geen uitstaans met de islam en gaat naar de hel.”

Sheikh ul-Qadri is afkomstig uit Pakistan, en de stichter van de beweging Minhaj-ul Quranis, een wijd erkende en gerespecteerde organisatie in moslimkringen. Hij is een ‘shaikh ul-Islam’, één van de hooggeplaatste personen in de islamitische rechtspraak.

Het oorspronkelijk artikel lees je hier.

Source : http://www.ennik.nl/2010/03/fatwa-over-zelfmoordterroristen/

Comments

Top